Autodiagnoze Multimarca

Autoturisme si Camioane

Termeni si Conditii

Termeni si conditii:

Autodiagnoze.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile,caracteristicile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

Unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe website, pot fi modificate de catre Autodiagnoze.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa firma Autodiagnoze.ro face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.
Promotiile/ofertele prezente pe webwebsite sunt valabile in limita stocului disponibil.

Stocul poate fi diferit fata de ce este afisat pe webwebsite-ul autodiagnoze.ro

Website-ul poate contine si link-uri catre alte website-uri. Autodiagnoze.ro nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste website-uri.

Confidentialitatea datelor personale
 
Autodiagnoze.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Autodiagnoze.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor ori pentru abonarea la Newsletter
 
 
Copyright
 
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
 
Limitare de responsabilitate
 
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
  • clientul este rau-platnic sau nu a ridicat comenzile in trecut.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
 
Politica de retur
1)In cazul unui defect survenit la un produs,pentru schimbarea produsului,clientul are obligatia de a plati transportul tur catre firma noastra iar firma Autodiagnoze.ro va plati transportul retur inapoi catre client.
 
2) Legea nr. 449/2003,capitolul trei: orice produs cumpărat trebuie adus la conformitate, adică în starea ideală, fie prin reparare, fie prin înlocuirea completă fără plată. Legea mai spune că dacă au trecut 15 zile de când cumpărătorul a semnalat vânzătorului că produsul său e stricat, iar vânzătorul a refuzat sau a tergiversat înlocuirea sau repararea produsului, legea îi permite cumpărătorului să ceară o parte sau totalitatea banilor dați pe produsul cumpărat și anularea contractului încheiat cu vânzătorul.

A doua lege vizează tranzacțiile online. Prevăzută în OG 130/2000,articolul doi : un cumpărător poate returna orice produs în 10 zile doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să returneze banii în maximum 30 de zile. Totuși, în urma UG 34/2014 termenul de returnare a produselor a crescut la un maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, iar magazinele au obligația de a pune la dispozitie formularul de returnare, altfel perioada de returnare a produsului poate crește la 1 an.

Autodiagnozero Srl isi rezerva dreptul de a refuza coletele returnate dupa mai mult de 14 zile si de a refuza returnarea banilor catre clienti daca acestia au vrut sa returneze produsul mai tarziu de 14 zile.

3)In cazul in care clientul doreste sa returneze un produs in mai putin de 14 zile si doreste sa primeasca banii inapoi,clientul va trebui sa :
 
 
a)Completeze formularul de retur furnizat pe mail cu motivele returului
 
b)Returneze produsul in stare intacta fara ramburs(fara cerere de bani la curier ) cu optiunea de verificare colet,acesta trebuie sa fie bine protejat in folie,bule de aer,carton,scart,etc.Transportul va fi platit de client ,nu de firma noastra.
 
c)Autodiagnoze.ro va face verificarea coletului si in cazul in care ,produsul prezinta uzura ,firma noastra isi rezerva dreptul de a retine intre 10 si 50 % din banii dati pe produs de catre client pentru a acoperi costurile de refacere a produsului .
 
d)Produsul va fi verificat daca este functional sau complet si daca acesta este 100% intact ,autodiagnoze.ro va face livrarea banilor integrala doar intr-un cont bancar al clientului in termen de 3 zile lucratoare.
 
e)Alte mentiuni:La desfacerea coletului,va fi facut un videoclip pentru a filma conditia produsului primit inapoi ,acesta avand dovada intr-un potential proces de judecata .
 
4)Perioada Garantie:

Garantia produselor este de 6 luni de la data facturarii .Autodiagnozero srl se obliga ca in termen de 6 luni,pentru orice produs defect,sa-l aduca la starea sa functionala fara nici un cost suplimentar,fie la inlocuirea sa.
 
5)Garantia se ofera in baza facturii.In cazul in care clientul doreste o garantie scrisa,acesta trebuie sa o solicite la adresa de mail : suport@autodiagnoze.ro .
 
6)Dupa reparatia/inlocuirea unui produs stricat,garantia nu se prelungeste automat cu inca 6 luni de zile .Produsul va avea garantie 6 luni doar de la facturarea initiala (de la inceputul primirii primului produs)
 
7)Produsele care prin natura lor,au defecte datorita uzului necorespunzator ale clientilor,vor fi reparate doar contra cost.Se va intocmi o fisa de constatare defect cu piesele stricate ,aceasta se va comunica clientului,iar de comun acord,Autodiagnozero srl va continua cu procedurile de reparatie.
 
 
Detalii referitoare la produse
Produsele sunt produse de tip Clone sau Replica si sunt de cea mai buna calitate posibila si au un termen de garantie de 6 luni.Autodiagnoze.ro incearca sa furnizeze testere de diagnoza de uz personal si uz service pentru orice buzunar .Produsele originale costa de la cateva mii de lei in sus si prezinta aproximativ aceleasi functii la un pret mult mai ridicat.Utilizatorul/Clientul,prin comanda sa ,intelege si este de acord  cu aspectele prezentate mai sus.
 
Detalii referitoare la softurile de diagnoza
 Softurile de diagnoza sunt oferite doar ca bonusuri ,ele nu sunt nicidecum vandute in interes comercial .
 Softurile de diagnoza vin pe cd/dvd-uri albe/blank .
 Odata ce ati achizitionat acest produs ,inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului,produsul nemaiputand fi returnat din cauza acestui motiv.
 
Dispozitii finale
 
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.